Tevékenységek

dras1

ISOMAT egy multinacionális jelenléti cég építési vegyi anyagok és habarcsok gyártója. Alakult 1980-ban, és ma az egyik legjelentősebb épitési anyagók gyártója Délkelet-Európában.

A cég fejlett német technológia szerint gyárt és forgalmaz több mint 350 terméket, elfogadható áron. Pontosabban, termékeket gyárt és forgalmaz az alábbi 6 kategóriában:

1. Vízszigetelő anyagok
2. Festékek & vakolatok
3. Ragasztók & fugák
4. Javítóanyagok
5. Beton & habarcsadalékszerek
6. Padlók

2012-ben a vállalat egy többmilliós beruházás keretében egy termelési egységet alapitott amely poliuretán alapján gyártó anyagokat termel.

Minden termék a kutatási és a fejlesztési (R&D) laboratóriumokban, amelyeket a vállalat birtokolja, fejlesztve volt, Annak érdekében, hogy a legjobb minőséget a lehető legjobb áron megkapja. Minden évben a minisztérium kutatási és fejlesztési osztálya dolgozik egy sor új termékein, amelyek az igények alapján egyes megcélzott piacra, valamint az ipari technológia fejlődése, válalkozása.

ISOMAT termékeit exportálja több mint 55 országban szerte a világon, és tulajdonosa 6 ágnak amelyek Romániában, Szerbiában, Bulgáriában, Törökországban, Oroszországban, Szlovéniában, és egy társult vállalat Spanyolországban van. Helyszínek Szerbiában és Romániában saját gyártói létesítményekkel rendelkeznek Belgrádban és Bukarestben, ill.

Manapság ISOMAT foglalkoztat több mint 350 alkalmazótt Görögországban és külföldön.