Műszaki Támogatás

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek kínál széles körű támogatást, ISOMAT a saját cégjében egy jól szervezett Technikai támogatásiosztályal rendelkezik, amelynek az értelme hogy a jelenlegi ismereteket és műszaki segítséget nyújtanak az érdekelt feleknek, mind a szakembereknek úgy a magánszemélyeknek.

Magasan képzett és specializált mérnökök csapata képes teljes és hiteles technikai információt adni az ISOMAT termékekröl, alkalmazásáról az építőiparban.

Műszaki Főosztály minden nap válaszól nagy számú telefon hivásra és e-mail-re az üzleti partnerek, vállalkozók, mérnökök, technikusok és magánszemélyek kérdésére.

Információk a ISOMAT termékeirőljellemző és megfelelő alkalmazásamegtalálható a műszaki adatlapok és brosúrák amelyeket lehet beszerezni a forgalmazóktol, illetve az internethónlap oldalakon.

Emellett a fent említett, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök, a Department for Technical Support szerveznek szakmai szemináriumokatminden évben. Szemináriumok mindenki számára nyitott, akik érdeklődnek a cég termékei jobb tájékoztatására, valamint technikai megoldásokat és előnyöket kínálnak.