Gyártás & Forgalmazás

dras3

ISOMAT termelési csomagoló vonalak az Agios Athanasios Szaloniki-ben teljesen automatizáltakés a legmodernebb berendezések.

A társaság utolsó befektetésével, amely 2007-ben kezdődött, a termelékenység 200% -kal nőtt, a porszerű anyag 1500 t-ás napontai termelési kapacitással. Ily módon, a rendkívüli termelékenység a termelés magas lehetőségei és a minőség előírások garantáltak.

Amellett hogykötelezettségeink a magas minőségű termékek fejlesztése, egyik a prioritása az, hogy kiváló támogatást nyújtsunk ügyfeleinek.

A szervezett és automatizált raktárainkban, Görögországban vagy külfőldőn, a cég tárol, elegendő mennyiségű terméket ahhoz, hogy válaszoljon minden rendelésre. Az irányítási rendszerek működtetése a raktárakban, ISOMAT eléri a gyorsabb feldolgozást és a szállítás képtelen a hibára, ami összességében javulás ügyfélszolgálattal.

Ettöl több, hogy a jól szervezett elosztórendszerek és kiterjedt fuvarozók hálózatának, ISOMAT garantálja a gyors és biztonságos termékek szállítását ügyfeleinek Görögországban és külföldön, így növelve a szállítási teljesítmény idő lerövidítését a megrendeléstől a szállításig.