Filozófia

dras2

ISOMAT kötelezetten kínál kiváló minőségű termékeket kombinálva kiváló támogatásal annak érdekében, hogy megfeleljen összes ügyfél igényeinek.

A cég, korszerűen felszerelt K+F az új termékek kifejlesztésére, követve a legújabb technológiai fejlesztéseket az építőiparban. Emellett a vállalat a minőség ellenőrzési osztályon keresztül szigorúan ellenőrizi a termékek minőségét, mielőtt azok a piacra kijutnak.

Ennek alapján a tervezés, fejlesztés, gyártás és forgalmazás, a minőségellenőrzési rendszer alapján, az ISO 9001 1999 óta, ISOMAT rendelkezik megfelelő bizonyítvánnyal.

Továbbá ISOMAT termékek viselhetik a CE jelöléstösszhangban vonatkozó európai szabványokal. Mint ismeretes, a CE-jelölés,hogy a minőségük az európai előírásokkal megfelel amelyet az Európai Unió összes építőanyag előírás szerint az 305/2011 is igazolja,.

Amellett, hogy gyártja és forgalmaza a kiváló minőségű termékek, ISOMAT is megosztja a technikai és műszakimegoldásokat és megállapítja és megoldja a problémákat az építőipar érdekében. Ebből a célból a technikai osztály, amelyet alakit egy csapat képzett mérnökök, kínál felelős műszaki támogatást, minden érdekelt félnek, szakembereknek, vagy magánszemélyeknek.