Export

Jelenlétet a világban

Célunk, hogy termékeink elérjék a lehető legnagyobb piacot, ezért folyamatosan és fokozzatosan feszítjük a terjesztést. Tapasztalt és magasan képzett értékesítési képviselők és az export támogatására kijelölt ügyfeleinek, szerte a világon azáltal hogy a rendelkezésére álló technikai szakértelem tekintetében jellemzően és megfelelően alkalmazák termékeinket, valamint kiterjedt promóciós anyagokat, amelyek segítik saját eladásukat. Manapság ISOMAT büszkélkedhet a jelenlétre több mint 55 országban világszerte, leányvállalatain révén, illetve a helyi forgalmazókra.

A leányvállalatok és társult társaságók:

ISOMAT ROMÁNIA S.R.L.
A cég 2000-ben alakult Bukarestben. Kizárólagképviseli és forgalmaza a ISOMAT termékeit a román piacon. 2013 végén, a cég elkezdett gyártani betonadalékanyagokat, és 2015-ben kezdődött a termelés a festék és a polimerrel módosított habarcsok.

ISOMAT INTERNACIONAL E.O.O.D.
A cég kezdte meg működését 2004-ben a Szófiában Bólgáriában. Képviseli ésforgalmaza kizárólag az ISOMAT termékeit a bolgár piacon.

ISOMAT D.O.O.
A cég 2005-ben alakult Belgrádban, kizárólag volt az ISOMAT termékekforgalmazója a szerb piacon. 2011 márciusában, a gyár ISOMAT D.O.O. kezdett dolgozni Simanovcima Belgrád mellett, amivel a társaság átment a forgalmazásról a gyártásra.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
ISOMAT ága Törökországban, Isztambulban alakult november 2013-ban és kizárólag működik mint ISOMAT termékek forgalmazója a török piacon.

ISOMAT GRADBENI MATERIJALI D.O.O.
A cég alapítása 2014-ben Mariborban és kizárólagos képviseli és forgalmaza az ISOMAT termékeit a szlovén piacon.

ΟΟΟ ISOMAT
Kirendeltség Moszkvában kezdte meg működését 2015-ben, és kizárólag képviseli és forgalmaza az ISOMAT termékeit az orosz piacon.