Az ISOMAT közel 40 éves tapasztalattal és műszaki szakértelemmel, világszerte több mint 50 országban, termékpalettáján több mint 350 termékkel az Ön igényeihez igazodva vált az Ön megbízható építőipari gyártójává.

A cég 1980-ban alakult és jelenleg az egyik legjelentősebb építőipari céggé nőtte ki magát Délkelet-Európában. Gyártóüzeme van 3 országban: Görögországban, Romániában és Szerbiában, 7 leányvállalattal rendelkezik: Németországban, Romániában, Szerbiában, Oroszországban, Törökországban, Bulgáriában és Szlovéniában és világszerte több mint 60 országba exportál termékeket.

Az ISOMAT elkötelezett az innováció iránt és folyamatosan dolgozik az új termékek fejlesztésén. Ahhoz hogy ezt a lehető legmagasabb szinten meg tudja tenni, saját Kutatási és Fejlesztési részleget hozott létre. 5 kémiai laboratóriummal rendelkezik, ahol ezen a területen szakosodott munkatársak minden évben új termékek fejlesztésén dolgoznak, hogy lépést tartsanak a folyamatosan változó piaci igényekkel és a legújabb építőipari technológiai fejlesztésekkel.

Az ISOMAT a következő 6 kategóriában gyárt és forgalmaz termékeket:

  1. Vízszigetelő anyagok
  2. Festékek és vakolatok
  3. Ragasztók és fugák
  4. Javítóanyagok
  5. Adalékanyagok
  6. Ipari padlók
ISOMAT gyártóegységei Thessalonikiben, Görögországban
ISOMAT gyártóegységei Thessalonikiben, Görögországban