Az ISOMAT közel 40 éves tapasztalattal és műszaki szakértelemmel, világszerte több mint 50 országban, termékpalettáján több mint 350 termékkel az Ön igényeihez igazodva vált az Ön megbízható építőipari gyártójává.

A cég 1980-ban alakult és jelenleg az egyik legjelentősebb építőipari céggé nőtte ki magát Délkelet-Európában. Gyártóüzeme van 3 országban: Görögországban, Romániában és Szerbiában, 7 leányvállalattal rendelkezik: Németországban, Romániában, Szerbiában, Oroszországban, Törökországban, Bulgáriában és Szlovéniában és világszerte több mint 60 országba exportál termékeket.

Az ISOMAT elkötelezett az innováció iránt és folyamatosan dolgozik az új termékek fejlesztésén. Ahhoz hogy ezt a lehető legmagasabb szinten meg tudja tenni, saját Kutatási és Fejlesztési részleget hozott létre. 5 kémiai laboratóriummal rendelkezik, ahol ezen a területen szakosodott munkatársak minden évben új termékek fejlesztésén dolgoznak, hogy lépést tartsanak a folyamatosan változó piaci igényekkel és a legújabb építőipari technológiai fejlesztésekkel.

Az ISOMAT a következő 6 kategóriában gyárt és forgalmaz termékeket:

  1. Vízszigetelő anyagok
  2. Festékek és vakolatok
  3. Ragasztók és fugák
  4. Javítóanyagok
  5. Adalékanyagok
  6. Ipari padlók

 

ISOMAT gyártóegységei Thessalonikiben, Görögországban
ISOMAT gyártóegységei Thessalonikiben, Görögországban
ISOMAT gyártóegységei Inofitában, Athén fölött, Görögországban
ISOMAT irodái Thessalonikiben, Görögországban