Stratégiánk a folyamatos fejlődés és fejlesztés.

Az ISOMAT 1980-as alapítása óta vállalatunk folyamatosan fejlődő tendenciát mutat.
Sikerünket különböző stratégiai döntéseknek köszönhetjük, melyeket összhangban a vállalati filozófiánkkal tettünk meg.

Sikerünk…

 
… az olyan folyamatos befektetések nek köszönhető, mint:

  • az új vertikálisan integrált és teljesen automatikus gyártóegységek,
  • a modern gépi felszerelések, eszközök,
  • az új és korszerű építési létesítmények,
  • a számítástechnikai rendszereink állandó modernizálása (ERP, WMC, CRM, BPM, stb.).

 
Sikerünkhöz hozzájárul továbbá emberi erőforrásaink folyamatos bővítése, olyan szakosodott és a tehetséges munkaerő alkalmazásssal, akik elkötelezettek közös céljaink és stratégiánk iránt. Nálunk, az ISOMAT-nál a legfontosabbak az emberek. Vállalatunk elsődleges célja, hogy magasan képzett alkalmazottjait meg is tartsa, biztonságos és egészséges munkakörülményeket és állandó fejlődési lehetőségeket biztosítva számukra különböző technikai és oktató szemináriumok keretében.

Az építőipari szektor technológiai fejlődését figyelembe véve, elkötelezetten hiszünk az új termékek kutatásában és fejlesztésében. Ezáltal lépést tudunk tartani a felmerülő piaci igényekkel és piaci tendenciákkal. Vállalatunk egy korszerű és teljes egészében szervezett K+ F részleggel rendelkezik, mely a legmodernebb műszerekkel van felszerelve. Szakembereink ezen részleg 5 különböző kémiai laboratóriumában dolgoznak nap, mint nap, lehetővé téve az ISOMAT számára az új termékek egész sorának kifejlesztését évről évre. Az K+F részleg szoros együttműködésben dolgozik a Minőségellenőrzési részleggel, mely további 2 laboratóriummal rendelkezik.

Olyan vállalati kultúrát hoztunk létre, mely ösztönzi munkavállalóink elköteleződését az azonnali és megfelelő ügyfélszolgálat felé és arra, hogy az ügyfelekkel minél szorosabb kapcsolat alakuljon ki. Ezzel összefüggésben, az ISOMAT jelentős figyelmet fordít ügyfelei ismereteinek bővítésére szemináriumokon keresztül. Ugyanakkor szakosodott mérnökeink a Műszaki Támogatási részlegen gyors és megbízható technikai segítséget nyújtanak szakmabelieknek és az egyéni vásárlóknak egyaránt.

Ragaszkodunk a kifelé tekintő szemléletünkhöz, mely a kereskedelmi és termelő egységek létrehozásában, illetve az új piacok nyitásában mutatkozik meg. Vállalatunknak határozott export céljai és törekvései vannak, így létrehozott egy export részleget, akik hatékonyan tudnak foglalkozni az új piacok megnyitásával és a már meglévő piacokon folytatott színvonalas értékesítés fenntartásával. Ehhez kapcsolódóan a jelentősebb nemzetközi kiállításokon erősítettük részvételünket modern, saját tulajdonban lévő kereskedelmi standjainkkal, Ázsiától egészen az amerikai kontinensig. Jelenleg az ISOMAT 2 termelővállalattal rendelkezik Szerbiában és Romániában, és 5 kereskedelmi leányvállalattal Németországban, Oroszországban, Törökországban, Bulgáriában és Szlovéniában, miközben több mint 60 országban folytat exporttevékenységet helyi disztribútorokon keresztül.