Vállalati stratégiánkat elsősorban a nyitottság jellemzi. Cégünknek meghatározó szerepe van külföldön, ezt gyártóegységek és kereskedelmi leányvállalatok létesítésével, továbbá helyi forgalmazók segítségével erősítjük.

Cégünknek jelenleg 2 önálló gyártóegységként működő leányvállalata van, melyek Szerbiában és Romániában találhatóak. Ezenkívül 7 további leányvállalatunk található Németországban, Oroszországban, Törökországban, Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Szlovéniában, melyeken kívül az ISOMAT világszerte még több, mint 60 országban folytat aktív export tevékenységet.

Kereskedelmi szakembereink széleskörű ismeretanyaggal segítik külföldi megrendelőinket, professzionálisan ismerik a termékeinket, javaslatot tudnak adni a termékek helyes alkalmazását illetően, ugyanakkor szakmai szemináriumok és promóciós anyagok széles skálája is rendelkezésükre áll az értékesítés megkönnyítése céljából.

Gyártóegységeink:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.

A vállalatot 2000-ben alapították Bukarestben azzal a céllal, hogy ISOMAT termékeket értékesítsen a román piacon. 2013 végén viszont kereskedelmi vállalatból termelő vállalattá vált. Beton- és habarcs adalékszereket kezdett gyártani, majd 2015-ben megkezdte a festék illetve polimer vakolatok gyártását is.

ISOMAT D.O.O.

A vállalatot 2005-ben alapították Belgrádban azzal a céllal, hogy ISOMAT termékeket értékesítsen a szerb piacon. 2011-től kezdődően viszont termelő vállalatként működik, miután az ISOMAT megnyitotta saját gyárát Belgrádban.

Kereskedelmi leányvállalataink:

ISOMAT Deutschland GmbH
Az ISOMAT 2018-ban vásárolta fel a TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH céget. A Karlsruhe közelében, Forstban található cég 2010-ben kezdte meg működését, mint az ISOMAT termékek importálója és forgalmazója Németországban.

ΟΟΟ ISOMAT
A vállalatot 2015-ben alapították Moszkvában, az ISOMAT termékek Oroszországban való képviselete és forgalmazása céljából.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
A vállalatot 2004-ben nyitották meg Szófiában, mely az ISOMAT termékek hivatalos képviselője és forgalmazója Bulgáriában.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
A vállalatot 2013-ban alapították Isztambulban, mely az ISOMAT termékek hivatalos képviselője és forgalmazója a török piacon.

ISOMAT CEE D.O.O.
A vállalatot 2014-ben hozták létre Mariborban, mely az ISOMAT termékek hivatalos képviselője és forgalmazója a szlovén piacon.

További exporttevékenységek

A fentebb említett országokon kívül, cégünk több, mint 60 országban folytat aktív nemzetközi exporttevékenységet. Ezen országok jelenleg a következők: Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Írország, Belgium, Dánia, Svédország, Málta, Ukrajna, Csehország, Bosznia-Hercegovina, Montenegró, Moldova, Szlovénia, Magyarország, Horvátország, Grúzia, Koszovó, Észak-Macedónia, Albánia, Ciprus, Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Chile, Kuba, Uruguay, Paraguay, India, Afganisztán, Pakisztán, Izrael, Jordánia, Libanon, Palesztina, Irán, Egyesült Arab Emírségek, Katar,Azerbajdzsán, Líbia, Algéria, Libéria, Nigéria, Marokkó, Tunézia, Thaiföld és Malajzia.